SlideShow




3

ehh !! pakcik Bukakas dah balik

Pakcik Bukakas ?
siapa tu ?

Bukakas tu saya lah
yess ! Pemilik Blog ni hah

lamo bonar den tak update blog ni hah
den busy jah
praktikal, pastu abes praktikal den koje pulak
takdok maso nak layan blog hah

by the way, korang mesti nak tau perkembangan aku kan ?
jom aku kongsi ngan korang

tahun lepas bulan Ogos
busy lah, baru habis belajar
jadi lepas habis belajar aku carik kerja sementara nak sambung degree
konon nya lah !
bulan September aku kerja sambilan kat Keny Rogers Roaster

kerja nya dalam 3 minggu saja
lepas tu berhenti sebab tak biasa kerja kedai makan
habis tangan I nyah ! da kasar gitu.. awww~ kikiki~

lepas beberapa hari kemudian
aku kerja lain, jadi Duta Celcom pulak
ehh, jadi Sales Advisor kat Celcom Bluecube

best kerja ni, seronok, dua ronok, tiga ronok dan beronok-ronok
start kerja pada Oktober 2011

lepas tu aku berhenti kerja sebab nak sambung belajar kata nya
terpaksa tinggal kan Celcom untuk sambung belajar
banyak jugak kenangan

syok punya syok sekali dapat berita aku tak dapat sambung belajar
sebab nya aku lewat bayar yuran ATAP
bukan sengaja aku lewat, aku tak sengaja lah
puncanya aku memilih sangat nak masuk U mana
pilihan "last minute", ni lah jadi nya
so, terpaksa lah tunggu kemasukan seterusnya

nak kerja kat tempat lama, dah penuh pulak
malangnya nasib
dah lah tak dapat sambung belajar
kena tunda pulak tu
lepas tu kerja tak ada

sekarang saya seorang penanam anggur yang berjaya
ada sesiapa nak beli anggur saya ?
(T.T)

3 comments:

call me mr.

angg0r manis tak? skil0 bape dek?

aien

mana gambar kte !!!! ehem, stalk blog aku lettew kannnn :P

are-lif

ko tanam anggur kecut k...

Post a Comment