SlideShow




0

kalau tak silap , saya ni . . .





❒ Single ✔ ❒ Taken ✖ ❒ Enjoying Life ✖

or

❒ Single ✖ ❒ Taken ✔ ❒ Enjoying Life ✖

or

❒ Single✖ ❒ Taken ✖ ❒ Enjoying Life ✔


confuse ?

entah lah , antara 3 ni .
status aku yang mana satu ek ?

single ?
nak kata single tak boleh jugak

tapi . . .


taken ?
taken by whom ?

masing terawang-awang lagi .
ada ke tak ada , sama saja


Enjoying life ?
dah puas enjoy dah
tiba masanya untuk hidup "bahagia"

then apa masalahnya ?
bagai . .

nak kata single , tak boleh
nak kata taken , jugak tak boleh

nak kate enjoying life , nanti orang kata aku tak ada nafsu


masih terawang-awang lagi ni
persoalan tak terjawab lagi
haihh~

0 comments:

Post a Comment