SlideShow




0

dirancang atau kebetulan ?

sebenarnya aku dah lama nak post benda ni
tapi asyik lupa saja sehinggalah Tanya aReaL Fan udarakan benda ni dulu
baru aku teringat pasal ni
huhu~ maaf ya

pada korang yang dah tahu diam dah lah
pada yang tak tahu tu ambil lah tahu

benda ni aku dah simpan hampir 2 tahun
ianya di post di wall Tagged aku
korang cuba ok kalau tak percaya
keajaiban Microsoft Office Word

ikut arahan ni :

1. Buka Microsoft Office Word korang.

2. Taipkan dalam huruf besar, Q33 NY
Q33 NY ni adalah nombor pesawat yang melanggar WTC(Menara berkembar di USA).

3. Tukar saiz font tu kepada saiz 48.

4. Highlightkan Q33 NY tu kemudian tukar kepada font WINGDINGS.

apa yang korang nampak hah ?
nampak ni kan ?


lambang tengkorak serta Yahudi ?
apa kaitan nya ?
sejauh mana kesahihannya, kita tak tahu
Subahannallah~

0 comments:

Post a Comment