SlideShow




0

Macam mana nak buat mesej alert/ pop up mesej (Tutorial)

apa tu alert masej ?
cuba click ni
tapi jangan lupa kembali ke entry ni balik


huhu~
geram tak ?
korang boleh seksa visitor blog korang dengan mesej alert ni
keke~

macam mana nak buat ?
copy saja code ni


p/s: kalau nak buat banyak-banyak alert mesej, korang copy je coding tadi . kemudian letak di bawah coding sebelum tu. siap !!

selamat mencuba^^

0 comments:

Post a Comment