SlideShow




2

Gladiator !!

Sabtu
16 Januari 2011

aku ngan hausemate aku , nizam aziz
kuar pegi Summit Prade Bt Pahat

cadang nya nak teman mamat ni gi cari boat shoes
tapi sampai sana yang jadik
terjumpa pulak GLADIATOR SANDAL !
OMFG ! smart la shiall !
ahaha~






aku ngan nizam dah angau ngan natang tu !
aku sangke kan Bt Pahat ni ape je la yang ada
tp sebalik nye , bende yg kite nak tu la ade kat sini
tak payah nak g KL carik !
sini da ade

harge pown bole tahan !
adoii~
angau seyy !
siap berebut ngan nizam !
sape beli dulu !
ahaha~

soooo~
wahai GLADIATOR SANDAL
kamu milik siapa ?
saksikan la !



wahaha~

2 comments:

Kenishiee Wataru

dah macam spartan =.="
sham..aku faham kenapa kl ko pkai kasut macam tu..memang akan dipanggil ke set penggambaran gaduh ngan naga lar nanti..XD ahahaha M****N

Sham Innocent

ahaha ! kowajar nye topekk !

Post a Comment