SlideShow




1

tazkirah D.O.T.A


D.O.T.A ?

ape itu DOTA ?
ade orang cakap DOTA ialah
Dunia Orang Tanpa Awek
ahaha~
what the ...

Definition D.O.T.A yg sebetol nye
Defense Of The Ancients
ohh crap !
ni sejenis GAME no 1 dunia okey
iaitu Warcraft 3 Frozen Throne





well
ade certain orang tu tolak bulat2 GAME ni
ade yang terima GAME ni sebagai mengisi mase lapang
ade jugak yg terlalu taksub sampai TAK makan , minum , mandi ape sume

mungkin DOTA (Dunia Orang Tanpa Awek) tu betol
dah diorang 24 jam hadap DotA
memang la tade awek
mungkin awek tak penting bagi diorang
ade jugak orang mcm tu
jgn di sangka tak ade

TAPI
ade di kalangan diorang jugak yg ade awek , tapi maen DotA
tak semesti nye DOTA tu "Dunia Orang Tanpa Awek"
statement macam ni kuar sebab mereka yg fikir mcm tu .
terutama nya bagi perempuan
lebih kurang 40% gitu la lelaki putus cinta sebab DotA

ohhh~
tolong lah~
setiap kali 60 saat mesti nak mesej awek die
hahh ? korang tak rimas ke ?
macam kene penjara
tapi ade setengah lelaki tu bole trime
sebab diorang tak main DotA or diorang memang SUKA mesej
bukan sume orang yang suke main GAME

tapi caye lah
pada aku , hp mesti ade kat tangan adalah bende yg PALING MERIMASKAN
tak bermaksud tak msj langsung
tapi ade batas nye

pade korang yg anti DotA
sila paham orang yang gile DotA
release tension dengan main DotA itu HARUS
ahaha~

jangan pertikaikan orang yang main DotA tu "WASTE"
itu hak peribadi masing-masing
pada awek , kalau tak caya kat BF korang sudah
aku bole jamin , orang yang main DotA ni lebih SETIA drpd orang yg tak main DotA
tak kesah la DotA or ape saje jenis GAME

cube fikir balik
diorang hanya "DotA"ing saje
tade pown msj or ngorat sape-sape pown
so buat ape nak risau ?
tak "caring" pasal korang ?
diorang pown kene ade "KEBEBASAN" jugak
jangan pakse orang macam tu
punca lelaki TAK SETIA sebab ni la
JEMU akan perangai awek nye
kan ? kan ? kan ?

so , Ahli DotA itu normal
memang ade kebaikan , memang ade keburukan
tapi tu sume naluri masing2
korang tade hak nak kutuk or marah
kecuali yg "taksub" tu
kutuk lahh

sekian terima kasih

1 comments:

Nizam Ash Aziz

i love dota ! (:

Post a Comment