SlideShow




1

Attention please !

nape aku nk comment blog kw takk bole ?
leceh ! macam2 die mintak !
blog aku ni agak CEREWET sikitt !
pada korang yg nk comment blog aku ni kene ikut syarat die !
1. korang mesti ada blog sendiri
2. masa korang nk comment , korang kene sign in blog korang under site ape !
senang cyte korang mesti bukak blog korang !
3. pada yg degil jugak , comment la , tp korang kene pilih account blog korang ! tengok gmbr ni ! lebeh kurang gitu la
4. korang kene jadik follower aku , br boleh comment ! kalaw tak korang diharamkan utk comment blog aku nie ! huahua !

tu saje , ta susah pown ! tp aku tak paksa untuk korang comment ! melawat blog aku pown , aku dah menghargai !

tp kalaw jadik follower lagi aku menghargai !
tp kalw comment lagi lagi la aku menghargai !

sekian terima kasih^^

1 comments:

Kenishiee Wataru

yolah!! susah sngt.hua3..

Post a Comment