SlideShow




0

kenangan 2O1O

ape yg best kat 2O1O ?
sekarang da 2O11 lahh !! lupe kan sume tu !!
wahhh !! 2O1O la byk bg kenangan manis & pahit kat aku !
mcm2 berlaku kat tahun 2O1O tuu~
bersuka , berduka , semua nye tertulis dalam calendar aku .
bermula pada awal tahun 2O1O iaitu January !!
alaa , biase la celebrate new year !
dari ke tahun 2OO9 ke tahun 2O1O !!
celebrate nye kat KLCC KL !!
ehh , ape class celebrate kat umah !
hehe~ tukar arah mata angin jap , ape salah nye celebrate kat KL , tp tahun ni celebrate kat umahh . huhu~
aku celebrate ngan kwn2 jekk .
ade byk lg gambar sebenar nye , tapi kat laptop kwn .
lupe nk mintak =.="
tape2 , then tahun baru , azam baru !
"KONON" nye lahh ! tapi hampehh ! huhu~
January 2O1O jgak aku mule kn sem 4 .
kemudian pada bulan Febuary 2O1O , kenangan yang aku ta bOle lupe kan , budak sekolah lama aku buat reunion !!
rindu gile beb !! lame tak jumpe diorang .
bukan senang nak jumpe , time ni jela dapat jumpe .

sorry , muke aku agak huduh ! ahaha~
gambar byk lg , tp folder aku hilang , ni pown gambar dlm hp !
tu yang ta cantekk gambr nye~

seterus nye ke bulan March 2O1O!
bulan ni menyakitkan hati sikit !
aku pegi KL , jumpe ehem2~ laa !
tp kite gadOh saje , datang jaoh2 at last tak bahagia !
amacam ?? gambar tade , agak kecewa jugak la
tapi nk bwt mcm mane !
beralih kepada bulan April 2O1o
bulan kejatuhan aku !
bulan malang aku !
bulan puaka aku !
bulan pape lagi lahh !
sebab bulan ni aku PUTUS CINTA ngan org yg betol2 aku syg !
fuhh~ sedey beb ! dah la tgh final exam !
merapu meraban aku jwb !
anyway , aku trime jgak ngan hati terbuka !
contahi la mcm aku ! ahaha~
bulan May 2O1o !!
saham aku merumdum !
ada krisis dgn dunia luar yg ta bole disentuh(dunia internet lah!!)
kecoh 1 Myspace pasal aku & tett !!
aku ta boleh cerita kan !
so , biar lah RAHSIA !
anyway , krisis tu kembali reda pada awal bulan Jun
di bulan Jun 2O1o pulakk , aku enjoy !
pegi KL lg , meronggeng !
ahaha~
celebrate bifday member aku lah !
Echal Limited ! kat tepi tu ade gmbr die^^
best best best ! sgt best !
sorry , ni bukan pub okey !
ni K-BOX !
gambar aku agak huduh !
hehe~

bulan July 2O1o !!
bulan kelahiran aku kebumi la !
tapi tade ape yang best !
celebrate sorang2 :(
and bulan ni jugak aku naik sem 5
sem terakhir !
so kene keje keras !

bulan August 2O1O, bulan KEMERDEKAAN ! !
tapi aku ta merdeka pown , busy ngan projek !
aku bersama Groupmate aku pegi ke Kelantan Darul Naim
semata-mata nk bwt projek subject Usahawan ,
aku ke Negeri Timur itu !

dari Kluang Johor , kami ber 5 amek ketapi pegi ke Kelantan
best best best !


kemudian ke bulan September 2O1O !
bulan mulia iaitu bulan puase !
menahan lapar & dahaga dari terbit fajar hingga terbenam matahari
berpuase dgn Hausemate adalah sukar drpd berpuase dgn family
tapi nikmatt !! hehe~
dah puase pastu raye lahh !
Hari Raya Aidilfitri jatuh pada bulan October 2O1O !
raye sakan aku !
huahuahua~

pegi uma member , raye ngan member !
tp tahun 2O1O nye raye tak mcm tahun 2OO9
tak bape meriah !
pedulik la , janji aku beraya .
haha~ sorry , beraya umah org pakai suar pendekk !
kowajar nye ank Rahmat nieh !!

bulan 11 , bulan November 2O1O !
dah beraya sakan , hamekk kau !
keje berlambakk2 !
5 subjek , utk sem 5 nie !
5 Final Project kene setle kn dlm bulan ni !
Final Exam pown pada bulan ni
fuhhh~ busyy nak mati
tp , dalam jadual yg pack tu , ade terselit "melancong"
ahaha~
aku pegi Melaka wehh !
bestt ! pegi sane tak plan pown !
tibe2 jekk ! dah la tengah study week !
lg 4 hari je nk Final Exam !
ahaha~

sebenar nye 1st time aku pegi Melaka !
walaupown Melaka ni sebelah Johor jekk , tp tetap ta penah pegi !
negeri jauh2 penah lakk pegi !
ahaha~
akhir bulan ! bulan December 2O1O !
bulan Perpisahan segala2 nye
bulan berpisah dgn bdk2 kolej , classmate , hausemate !
sem akhir kate kn !
sedeyy :(


ni time maen bowling !
abes Final Exam jek mlm tu aku g maen bowling ngan bdak2 nie


gambar nie aku pegi Melaka lagi !
nie gambar time dah abes sem !

kiteorang bwt reunion balik pastu bercutey 2 hari 1 malam kat Pengkalan Balak Melaka !
6 bijik kete pegi !
17 orang dari berlainan negeri & daerah !
hamekk kaw !
tapi memang best nak matii !!
ahaha~

sorry , letak byk2 gambar2 nie !
nanti berat pulakk !
heh
pastu baru-baru nie aku pegi Singapore !
makcik aku bwt cukur jambul utk kelahiran ank pertama die
time tu sehari sebelum krismas
then malam jalan2 lah
tp ujan , so kami pegi Marina Barrage jekk



kat balakang aku tu , Marina Bay Sand Singapore Hotel !

Hotel tu baru bukak tak silap aku & hotel terbesar kat Singapore

atas die tu aku sangkakan Pisang ! tp bile dekat rupe nye Kapal !!

perghh~ best gile ! sehari 6OO dollar sing utk sewe !

adehh=.="

bergitu la serba sedikit tentang perjalanan aku sepanjang 2O1O

banyak kenangan manis & pahit yg ta bole aku lupe kan !

2O1O , thanks for everythings !

semadilah kau dengan TENANG^^

GOOD BYE 2O1O , & WELCOME 2O11 !!

0

Sahabat

mereka yg pernah berkongsi riang & duka

hausemate


mereka yg sentiasa berada dimana-mana


mereka yg selalu berjuang bersama-sama



mereka yg selalu di ingati


merekalah TULANG BELAKANG dalam hidup aku
thx SAHABAT
0

Pembinaan Semula

mencari bahan
mencari idea
membaiki tatabahasa
mencipta keunikan
memperbaharui blog
tu la usaha aku utk bina semula blog mcm SAMPAH ni .
huhu
maaf kerana lama menunggu
busy ngan stdy , tambahan pula internet yg menusuk jiwa
nanti kan kepulangan Endlessly Story
cewahhh~ ahaha~