SlideShow




0

kisah cinta aku ( episod 1)

Myspace



melayari internet adalah hobi aku waktu ketika dahulu . lepas kelas je mesti aku hadap laptop smpai lewat malam dan lupenk mandi . hehe . da tabiatt , nk buat mcm mane . aku selalu on MYSPACE . cari kawan , kacau2 orang , comment2 orang , and sambil2 mencari "mutiara" . hehe . hari demi hari , aku kumpul byk kawan dlm myspace aku . sekarang ni da cecah 2265 orang dah kawan kat myspace aku . sikit jekk .

berkawan nye kawan sampai lebam . until 1 day tu aku ke "die" ek(lupa lah) telah menjadi salah seorang kawan myspace aku . hehe . kami pown mule la bercomment2 ,berchating2 . kadang2 tu , aku marah die , & kadang2 die marah aku sebab kami ni jarang on9 . maklum la , semanjak tu aku bzy ngan game . mane ade mase nk on9 myspace . umah die pulak tade internet . so paham2 la . 1 day tu , die anta komen kat page aku , die marah & tulis " u nie . ! i on9 u ta on9 , u on9 i plakk ta on9 . ! " . so dengan ta banyak cerita nye , aku pown bagi la no. hp aku kat die . ! aku ckp kat die "jgn marah2 pasni , pape u text i kat no. tu . i tunggu ". wahaha . !

menjelang hari esok , waktu siang la mcm tu . tibe2 hp aku yang murah tu memekak . ! ade orang bwt panggilan daripada no yang syntax error(tidak diketahui). ! so aku pown jwp panggilan tu . ! pastu kan , ade suare ayu ckp ngan aku . ! die ckp " hye , u ni sham kan . ? " . aku jawab " aah , sape nie . ? ". die pown btw name sbnar die .! aku pown terpinga2 & blur seketika . ! ta sangka tu , die kolaku . nak loncat2+menjerit pown ade . nasib bek aku kontrol . ! hehe . !

sejak kejadian tu , kami rajen msj2 , kolling2 . tp kn , yg ta syok pasal die nie , mase koll , then borak2 , da abes borak je , ckp la gudnite ke , salam , take care ape sume . kadang2 ta sempat ckp die da letakk . bkn skali , tp banyak kali pulakk tu . adess . agak nye cara die mmg macam tu kowt . ! anyway , die mmg best . masyuk kepala . HEE~ . pastu kan , pastu kan , pastu kann . kami pown bersayang2 aww . die panggil aku "BiE" & aku panggil die "Baby" . ahaha . agak kelakar . start ari tu , panggilan tu kekal setiap kali kami msj together gether . hehehe .

kalau nak thu cerita seterus nye .tungguu . ! perjalanan cinta aku masih jao lg . ! hehehe . ! sorry la , ayat aku tungang langgar . maklum la , bahasa melayu gagal . ! ehh . jgn lupe aww , jd follower aku . ! papai . !

0 comments:

Post a Comment